Epoxy betonlook

Op zoek naar een epoxy betonlook vloer of muur?

123 Betonlook is gespecialiseerd in de aanleg van een epoxy betonlook vloeren en wanden.

Dé betonlook gietvloer met vele voordelen!

Er zijn verschillende betonlook gietvloeren op basis van allerlei mengsel van mineralen met toevoegingen met verschillende voor- en nadelen. De epoxy gietvloer betonlook is wel een van onze favoriete gietvloeren, hoofdzakelijk vanwege de velen voordelen. Maar uiteindelijk gaat het ook om de looks. De epoxy betonlook gietvloer heeft een stoere industriële uitstraling en kan in vrijwel elk interieur worden toegepast.

De epoxy betonlook gietvloer is op basis van minerale vulstoffen in combinatie met een 2-componenten epoxyhars. Een oersterke gietvloer met betonlook die door de waterafstotende eigenschappen en de extreme hardheid en slijtvastheid zeer geschikt is als afwerklaag voor vloeren.

epoxy betonlook

Vrijblijvend advies aanvragen

Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. 

Laagdikte: 1-2 mm

Zwaar belastbaar

Geschikt voor wanden

Hoge UV-stabiliteit

Epoxy betonvloer

Deze oersterke gietvloer met betonlook wordt ook wel eens epoxy betonvloer genoemd.

De epoxy betonvloer is een epoxy betonlook systeem met hydrofobe eigenschappen en is een zeer sterk systeem dat kras-, stoot- en slagvast is.

Een epoxy betonvloer is vanaf een schone en vlakke ondergrond in 5 lagen opgebouwd.

Het begint met het aanbrengen van een schraaplaag. Een zelf-egaliserende, 2-componenten egaliseerlaag op basis van epoxy. Deze wordt ingestrooid met een fijne laag kwartszand, beschikbaar in verschillende korrelgradaties. Vervolgens worden er 2 lagen van het gekleurde epoxy mengsel, afgewerkt met een watergedragen 2-componenten matte toplak.

Epoxy vloer betonlook

Een epoxy vloer betonlook is een praktische en comfortabele vloer die perfect past in een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, kantoor of garage.

Epoxy betonlook kosten

De uiteindelijke kosten voor de aanleg van een epoxyvloer met betonlook is afhankelijk van het totaal aantal vierkante meters maar bijvoorbeeld ook het aantal ruimtes en de eventueel benodigde voorbereiding (egaliseren) van de ondergrond.

Epoxy vloer betonlook

Lavasteen vloer

Deze oersterke epoxy betonvloer wordt ook wel lavasteen vloer genoemd.

Het aanbrengen van deze lavasteen vloer is handwerk, waardoor je dus echt een unieke vloer krijgt die niemand anders heeft. Voor een kras- en slijtvaste lavasteen vloer met een rustige uitstraling, wordt er minder structuur aangebracht. Wil je liever een lavasteen vloer met een robuuste uitstraling, dan zorgt de vakman voor een grovere structuur. 

Lava vloer

Deze lava vloer is beschikbaar in 16 kleuren

Standaard is deze lava vloer beschikbaar in 16 kleuren welke met zorg zijn geselecteerd, zodat deze lava vloer kan worden gecombineerd met elke woonstijl e toepasbaar is in diverse ruimtes.

Maak een keuze uit onze collectie naturel tinten (beige of grijze tinten), of de donkerdere, meer uitgesproken tinten. Wil je toch graag liever een andere kleur? Ook dan helpen wij graag en is het in overleg met de leverancier mogelijk om de lava vloer in een unieke kleur te creëren.